Bakrunn

Etter noe tids vurdering og fundering er jeg nå klar for å dra ut på et lite eventyr i form av en seiltur fra Thailand til Spania vinteren 2005.

Her vil det dukke opp diverse mer eller mindre velfunderte ytringer fra meg og resten av mannskapet. Kanskje slår vi til med et bilde eller to også.Min lille blogg

To uker til jeg drar nedover. Sørøst-Asia ligger nede for telling etter flodbølgen, og jeg ligger nede for telling med influensa. Uten sammenligning forøvrig. Heldigvis har det gått bra med Svein-Hugo og Geir som faktisk dro fra Phuket til Bankok en time før bølgen kom. Båten er også sjekket og funnet i orden. Den lå fortsatt på land, rundt fem meter over havflaten. Det holdt akkurat. Vannet kadde krøpet en liten halvmeter opp på kjølen, men heldigvis ingen skade skjedd.

Vi regner med å forlate Phuket litt tidligere enn planlagt, med en del mer proviant enn opprinnelig planlagt, og setter kursen direkte for Jemen. De planlagte besøkene på Sri Lanka og Maldivene utgår av åpenbare grunner. Det gir oss en "flying start" med en måned i sjøen. Det blir spennende å se hvordan det går, tross alt!


1 Kommentarer:

Blogger Svein-Hugo skrev...

Hei Tøft at det er oppe å går.. en liten korreksjon det blir Maldivene så en ukes tid i sjøen. Planlagt avreise er 17.01.

Mange båter skal samme vei. Noen til Maldivene andre til Chopin på øst siden av India. Deretter drar vi til Oman får så å legge kursen inn mot det berømte Rødehavet.

Gleder meg til dere kommer. Båten er nesten helt klar mangler bare mannskap..

7:34 AM  

Legg inn en kommentar

<< Tilbake til Bloggen


© 1998 - 2001 Eskild