Bakrunn

Etter noe tids vurdering og fundering er jeg nå klar for å dra ut på et lite eventyr i form av en seiltur fra Thailand til Spania vinteren 2005.

Her vil det dukke opp diverse mer eller mindre velfunderte ytringer fra meg og resten av mannskapet. Kanskje slår vi til med et bilde eller to også.Min lille blogg

Da var jeg i Phuket, gitt! Kom hit i gar etter "One night in Bangkok". Rimelig god plass pa flyet fra Bangkok til Phuket, men det ser overraskende bra ut her. De har vart imponerende flinke til a rydde og bygge opp igjen de delene av oya som ble rammet. Her i Patong er det meste oppe og gar bortsett fra strandpromenaden og de nermeste kvartalene.

Forberedelsene til turen gar stort sett etter planen. Baten ser veldig bra ut, selv om det dukker opp smating innimellom. Det skulle bare mangle etter et ar pa land. Vi regner med a dra fra havn sondag formiddag og legge oss for anker i narheten av oya etter en liten provetur. Greit a fa testet ting litt for man legger ut pa tur.

Haper pa a komme meg online en gang til for vi drar!
Ha det fint sa lenge!© 1998 - 2001 Eskild