Bakrunn

Etter noe tids vurdering og fundering er jeg nå klar for å dra ut på et lite eventyr i form av en seiltur fra Thailand til Spania vinteren 2005.

Her vil det dukke opp diverse mer eller mindre velfunderte ytringer fra meg og resten av mannskapet. Kanskje slår vi til med et bilde eller to også.Min lille blogg

Hei kjære nordboer!

Her har du en aldri så liten situasjonsrapport fra mannskapet på S/Y Hildring.

Hildring ligger nå i Chalong Bay, Phuket og vi er i ferd med å gjøre de siste forberedelser foran turen over til Maldivene. Dagene siden Roger og Eskild kom til Thailand har gått utrolig fort. Det har vært en del å gjøre på båten på dagtid, og nettene har naturlig nok også vært ganske aktive. Med all jobb som måtte gjøres unna har vi vært nødt til å være konger om natta - og konge om dagen. Det første kom helt naturlig, mens vi har slitt litt mer med aktivitetsnivået på dagtid. Vi skylder i tur og orden på jetlag, temperaturer på godt over 30 grader i skyggen, steikende sol og dehydrering. Ingen er i nærheten av å innrømme at kvelden i forveien har tatt på.

Vi kastet loss fra Boat Lagoon, Phuket på søndag og gikk oppover i Phang Nga Bay for å teste båt og mannskap. Kaptein Hugo nyfrisert og fin, Roger like skallet som han har vært siden Bangkok og Eskild uten skjegg for første gang på 12 år! Det var en fantastisk følelse å sette seil for første gang og stenge motoren. Alle tre satt og smilte og lo og tenkte det samme: "Vi seiler faen meg rundt i Thailand!" Det føles fortsatt fullstendig uvirkelig.

Vi la oss for anker ved Ko Phanak, der vi våknet etter en forblåst natt og dro på sightseeing blant øyene i bukta. James Bond-øya (fra filmen "The Man With the Golden Gun") ble behørig fotografert, obligatorisk nok, og vi ankret opp ved Koh Hong. Der tok vi lettbåten inn i grottene på (eller i?) øya. Fantastisk!

Man undrer seg på hvordan disse øyene har oppstått. Dybden innimellom øyene er bare 3-5 meter i hele bukta, og så reiser øyene seg i alle mulige fantastiske formasjoner.

I dag er planen å toppe opp med vann og diesel, få ombord siste rest med varer og så skal vi se om vi ikke får lagt ut noen bilder så du kan få et inntrykk av hvor forferdelig vi har det.

I morgen tidlig drar vi ut av Chalong-bukta og setter kursen for en av de nordlige øyene i Maldivene. Vi regner med ti til tolv dagers seiling hvis værmeldingene holder. Ingen er sikre på om det lar seg gjøre å komme i kontakt med omverdenen på fornuftig vis der vi havner, men du hører i alle fall fra oss når vi kommer til Oman om noen uker.

Bilder finner du på http://hildring.traagstad.com


Mvh,
Hugo, Roger og Eskild


3 Kommentarer:

Anonymous Anonym skrev...

Hei Eskild!

Det høres ut som dere har det utrolig bra. Her hjemme er det i dag 4-5 grader og regn, meteorologene mener vi kommer til å få en fortsatt mild vinter...og det er jo en trøst.

Bildene dere har lagt ut ser fine ut, og jeg ser at du burde ha tatt skjegget for lenge siden.

Hvilken type Jeanneau er det dere seiler med, er dere flere båter som planlagt reiser sammen?

Uansett, vær forsiktige, oppfør dere pent. Vi gleder oss til å se oppdateringer på http://hildring.traagstad.com

Håper dere får en fortsatt framifrå seilas.


MVH
Dag Ivar

1:31 PM  
Anonymous Anonym skrev...

Hei vennen!!!
Vi har nå sittet to blondiner og lest og sett bilder...mor og datter er skjønt enige om dette...vi krek høyt da vi så at skjegget er borte...hvor ble det av "vår Eskild" !? Uansett ser det ut som om dere har det helt topp, og det er kjempebra! Vi ser frem til å få noen varme drømmer igjen..*s*..her er det bare kaldt og grått, og du er dypt savnet. Ta godt vare på deg selv, kjære deg, og keep in touch...

Stoooooooooor kos fra Pia og Natasja..

1:15 PM  
Anonymous Anonym skrev...

Hei store venn.

Dette ser lovende ut, flotte bilder.. også av naturen der nede! :o)

Ta vare på deg selv, nyt alle døgnets sekunder og kos deg.

Varm klem fra Cecilia

1:52 PM  

Legg inn en kommentar

<< Tilbake til Bloggen


© 1998 - 2001 Eskild