Lille Ole på horehus

Det var lille Ole som kom inn på et horehus, etter seg slepte han en død, tørr og flat frosk i bånd. Lille Ole satte straks kursen mot Horemammaen og sa:
-Jeg skal ha ei hore, og hun skal ha AIDS, Herpes, Syfilis, Gonorre, Clamydia og hele pakka!

Horemammaen titter ned på Ole-mann og svarer:
-Slike jenter har ikke vi her, og dessuten er du for liten til å gå på horehus!

Lille Ole smiler lurt, og drar frem 500 kroner fra innerlomma, klasker dem i disken og gjentar:
-Jeg skal ha ei hore, og hun skal ha AIDS, Herpes, Syfilis, Gonorre, Clamydia og hele pakka!

Horemammaen trekker oppgitt på skuldrene og sukker:
-Altså....som jeg sa, du er alt for liten til å gå på horehus, og slike jenter har vi ikke her!!

Lille Ole smiler lurt, og drar frem 500 kroner til fra innerlomma, klasker de i disken og gjentar bestemt:
-Jeg skal ha ei hore, og hun skal ha AIDS, Herpes, Syfilis, Gonorre, Clamydia og hele pakka!

Horemammaen ser granskende på ham, så teller hun pengene og sier:
-Jeg skal se hva jeg kan ordne - vent her.

Hun forsvinner ut en bakdør og blir borte en tid. Ole venter tålmodig med den døde, tørre og flate frosken i bånd. Etter ca ti minutter kommer hun ut igjen og forkynner at Ole kan gå inn den døren der. Lille Ole takker og går inn, stadig slepende på den døde, tørre og flate frosken i bånd. Ole forsvinner inn døren og blir borte både 1 og 2 timer, noe som forsåvidt er ganske godt gjort for en 7-8 åring. Etter noen timer kommer han ut med et bredt glis om munnen, og setter kursen mot utgangsdøra, stadig drassende på denne døde, tørre og flate frosken i bånd. Idet han passerer horemammaen, klarer hun ikke å dy seg, så hun spør:
-Er du klar over hva du har gjort nå? Du har pådratt deg en, ja om ikke flere av disse sykdommene som er veldig ubehagelige, for ikke å snakke om dødlige!

Lille Ole ser på henne, smiler lurt og sier:
-Jeg vet det, men det er en del av planen min det, skjønner du.

-Planen din?

-Ja du skjønner det, at når jeg kommer hjem i kveld så har jeg barnevakt. Og hun er litt skrudd oppi hue, så selv om jeg er litt liten, så driver hun på med meg. Og da får hun AIDS, Herpes, Syfilis, Gonorre, Clamydia og hele pakka!

-Jaha?

-Og når foreldrene mine kommer hjem, må pappa kjøre barnevakten hjem, og i og med at hun er så sexy og villig, klarer ikke han å holde fingrene av fatet. Og da får han AIDS, Herpes, Syfilis, Gonorre, Clamydia og hele pakka!

-Og så?

-Og når fattern kommer hjem, kan han ikke vise muttern at han har vært utro, så da må han feie over henne en gang også. Og da får hun AIDS, Herpes, Syfilis, Gonorre, Clamydia og hele pakka.

-Javel??

-Ja, og i morgen mens fattern er på jobb, kommer postmannen til muttern..... og da får han AIDS, Herpes, Syfilis, Gonorre, Clamydia og hele pakka...... OG DET VAR DEN JÆVELEN SOM TRÅKKET PÅ FROSKEN MIN!!!!!!