Det perfekte paret

En gang møttes den perfekte kvinnen og den perfekte mannen. Etter et perfekt forhold, hadde de et perfekt bryllup. Livet deres var selvfølgelig perfekt.
På en stormfull julekveld var det perfekte ekteparet ute og kjørte i deres perfekte bil langs en kronglete vei. Da ble de oppmerksom på en person som stod i veikanten, tydelig i nød.
Som det perfekte ekteparet de var, stoppet de for å hjelpe. Det var julenissen som bar på en stor sekk med julegaver. Han ville ikke skuffe noen barn på selveste julaften, og det perfekte ekteparet tok med seg nissen og sekken hans i den perfekte bilen. Snart etter kjørte de rundt og leverte ut gaver.
Uheldigvis var det så dårlige kjøreforhold at det perfekte paret og julenissen kom ut for en ulykke. Bare én av dem overlevde ulykken.

Kan du gjette hvem?
(Rull ned for svaret...)

Den perfekte kvinnen.
Hun var den eneste som virkelig eksisterte fra begynnelsen av. Alle vet at det ikke finnes julenisse, og heller ikke noen perfekt mann.
(Kvinnene skal slutte å lese her, mens menn kan rulle videre nedover.)

Så, hvis det ikke finnes noen perfekt mann, og heller ingen julenisse, så må det ha vært kvinnen som kjørte. Det forklarer hvorfor det i det hele tatt ble en ulykke.
Og forresten - hvis du er kvinne og leser dette, så bringer det opp et nytt poeng: - Kvinner hører aldri etter heller.