Noen som kjenner seg igjen?

Det unge paret hadde vært gift i to uker. Selv om ektemannen var dypt forelsket i sin nye kone, så vokste savnet etter puben og gutta.
"Elskede, jeg stikker ut en tur", sa han en kveld. "Tilbake om et par timer..."
Næmen elskede, hvor har du tenkt deg hen da, gullklumpen min? sier kona.
"Ned på puben, lille søtpoteten min, jeg fikk lyst på en øl."

Hun tar et utfordrende hoftegrep og betrakter ham.
"Vil du ha en øl, snusketusken min?" Hvorpå hun åpner kjøleskapet som hun har fylt opp med 25 sorter øl fra 12 ulike land.
"Her kan du kose deg og ølle-bølle så myyye du bare vil!"

Ektemannen blir forlegen og stotrer:
"Så omtenksomt av deg, nussetussen min, men du vet - på puben har de skikkelig kalde glass, med rim utenpå..."
Han har knapt fullført setningen før hun åpner fryseboksen og fisker frem to glass, så iskalde at hun knapt klarer å holde dem.
"Næmen, er det kalde glass du vil ha, lille duttebassen min? Selvsagt skal du få kaldt glass!"

Mannen vrir seg... "Joooo, men du skjønner det, pusekatten min, at nede på puben har de noen skikkelig gode snacks... Det hører liksom til..."
"Så det er snacks du vil ha, koseklumpen min? Kom og se hva konemor har i ovnen: Grillede kyllingvinger, pizza, sprøstekt bacon..."

"Sånn en snill liten konemor jeg har", mumler mannen. "Men du vet, gullet mitt, at det blir liksom ikke helt det samme som puben - jeg mener, all den deilige grisepraten og banningen med gutta..."
Næmmen, er det griseprat og banning lille gullklumpen min har lyst til å høre?
Okay, hør her: "Se til helvete og drikk det bedritne ølet fra det jævla forpulte isglasset og trøkk i deg den helvetes snacksen, for du går faen ta meg ingen steder, ditt helvetes jævla rasshøl!!"