Virusadvarsel

Hvis du mottar en e-post med emne som begynner med "Hei!", må den slettes omgående, FØR du leser den. Dette er det farligste e-post virus til dags dato!

Det er snakk om en "Trojaner", som sletter alle data i bootsektoren på harddisken din. Og ikke bare det - viruset hopper over på eventuelle disketter som ligger inntil 100 meter unna PC'en din.

Det setter inn en rekke fornærmende setninger i alle brev du skriver ut. Det slår harde knuter på alle ledningene bak på PCen, og skrur til alle skruene så hardt at du aldri får skrudd dem ut...

Viruset skitner til tastaturet ditt så mye at du ikke kan lese bokstavene, og lager fingermerker med smør og syltetøy på skjermen din. Det fjerner også etikettene på alle diskettene dine. Det roter med termostaten på kjøleskapet, så smøret smelter og lettmelken skiller seg.

Det henter ned ulovlige pornobilder fra Internett, for så å ringe politiet.

Det lager falske penger med PC'en og legger dem i lommeboken din. Det dreper alle plantene i hagen din, roter løvet utover igjen, og snur søppelkassen på hodet.

Det putter avføringsmiddel i hundens mat, så du må løpe ut hele natten. Det sørger for at lyspæren på do går, og gjemmer reservepærene. Det avmagnetiserer Domino-kortet ditt, sletter alle videofilmene og forvrenger lyden på alle CDene.

Det legger rekeskall i sengen din og stein i kjøkkenmaskinen. Viruset gir telefonnummeret til din elskerinne til din sjef, samt alle kreditorer, putter kjøleveske i akvariet, drikker alt ølet ditt og lar sine sure sokker ligge på stuebordet når du skal ha gjester.

Det bytter om etikettene på hårkremen og tannkremen, skrur stekeovnen på fullt og putter katten inni.

Viruset heller sukker i bensintanken på bilen din, barberer vekk øyenbrynene dine og foretar uhemmede innkjøp med VISA kortet ditt.

Det kan flytte bilen din rundt på P-plassen, så du ikke finner den igjen, og fjerne parkeringsbilletten fra vinduet når du parkerer.

Det trekker et anselig beløp fra din konto til støtte for julebordet til parkeringsetaten.

Dette viruset er snikende, farlig og fryktelig. Det gir deg kyssesyke og legger aldri ned toalettsetet. "Hei!" produserer amfetamin i badekaret ditt.

Dette er bare noen få av symptomene, så pass på.

Viruset opptrer selvfølgelig kun sammen med e-post i alminnelig tekst og uten vedlagte filer.

Alle vet jo at det er de aller farligste.