From:  "Jon Berger"
Date:  Fri Mar 16, 2001
Subject:  SV: De gjør jo en god jobb

Regjeringen viser sikkert handlekraft. Poenget har aldri vært at man gjør NOE - dersom dette var poenget hadde aldri noen statsleder i verden vært mere meritert enn Gro Harlem Brundtland - poenget er HVA man gjør. Saker lå "uløst".... etter hvem sin definisjon?! Dersom AP mener at ting DE syntes er viktig (utbytteskatt, fjerning av kontantstøtte, økt beskatning av investert kapital i småbedrifter, brudd på - hittill - 3 viktige miljøkonvensjoner Norge har vært aktiv, sterk pådriver for å få igang samt selvfølgelig å få hele Finnmark fly forbannet ved å foreslå å nedlegge dem som fylke, ja, DA kan man kanskje si at ting "lå" og ikke ble jobbet med.

Videre er det jo ganske fantastisk at de tar "æren" for den begynnende nedbygging av Fylkeskommunen, samt sentraladministrasjon av alle landets sykehus. Dette foreslo Willoch for første gang i 1983, og dette stemte Jens & Co imot sist gang for 14 måneder siden.

Jens Stoltenberg - Drit og dra.

Sånne folk spytter jeg på om jeg ser dem på gata.

-----Opprinnelig melding-----
Fra: Trond Magne Loktu
Sendt: 16. mars 2001 13:41
Emne: De gjør jo en god jobb

Ett år: - Regjeringen har vist handlekraft
Statsminister Jens Stoltenberg sier at Regjeringen har vist handlekraft det året den har sittet. Vanskelige saker lå og drev uten at Bondevik-regjeringen tok tak i dem. – Etter at vi kom i regjeringskontorene, har vi løst disse sakene, en etter en, sier statsministeren. Han virker mer energisk enn noen gang, og bretter opp skjorteermene mens vi samtaler om året som har gått og året som kommer.