From:  "Jon Berger"
Date: 7. juni 2001
Subject: SV: Dagens Stang Ut

-----Eskild Traagstad wrote-----
> «Vi står for den politikken vi står for».
> Klar tale fra statsminister Jens Stoltenberg (TV 2)
>
> Denne hørte jeg på nyhetene i morges. Fantastisk bra sagt av
> statsminister'n!

På 30-tallet sa den daværende Britiske høyre-leder (husker ikke navnet!) at alle partier må "ha en hyggelig og munter melodi velgerene kan synge"... med det mente han selvfølgelig ett budskap som går rett inn.

I Norge 2001 sier Høyre at "avgifter skal vekk, skatter skal ned!"... hvilket ser ut til å gi resultater. AP sier at de skal "omstrukturere skatter, endre avgifter, forandre moms-systemet"... hvilken melodi vil DERE synge på?

Fakta: Folk er drittlei. APs politikk som tydligvis består i å "ta de rike", betyr at vi alle får deng. Siv og jeg har et hjem med 2 helt OK inntekter, om 10 dager er vi gift. Da er vi pr. definisjon "rike", og får 10% skatteøkning. Det er faan ta meg direkte ondsinnet. AP hater folket... ihvertfall har de en dyp og inderlig forakt for folket.

Jens S er en klovn. Men hevnens time er nær, nå er det bare 3 måneder til de for første gang siden 1928 feies ut av de største kontorene på Stortinget. Det er bare 3 måneder til luften blir LITT lettere. Så får vi håpe at landets befolkning begriper at det tar 2 stortingsperioder før man får endret lover og regler nok til at det monner. Vi får se.

Død over AP.

Jon