From: Jon Berger
Sent: 22. oktober 2001
Subject: Re: Dagens Stang Ut i Nettavisen

> Eskild wrote:
>
> «Jeg har gitt 100 000 kroner, og oppfordrer alle til å gjøre det samme!»
> Celina Midelfart, stuntreporter uten bakkekontakt under årets TV-aksjon

Stang ut. Jeg skal faan ta meg gi dere "dagens Stang Ut", jeg....

Dette er jo første dag som arbeidsledig, ikke sant, så jeg ned på Aetat for å registere meg. Det må man for å få dagpenger, skal ikke kjede dere mere med dette, men det er en laaaaaaaaaaang og fryktelig prosess, som er laget for at normale mennesker skal daue av frustrasjon før man er halvveis.

Uansett, etter en lang, meningsløs samtale med en dame som registrerte meg i systemet, måtte jeg inn til en annen dame som skulle behandle "dagpengesøknad".

Og herre min gud!

Det er uten tvil den sureste, mest grinete, udugelige, teite, feite, vemmelige og totalt usympatiske person jeg har truffet i mitt liv.

Jeg satt på kontoret hennes i 3 sekunder(!) før dama presterer å spørre meg om jeg er nynazist! Hæh! Hva faan gir dere meg!

"...for om du er det, og jeg antar at dette korte håret ditt er en "krigserklæring" i en eller annen retning, da skal ikke du ha dagpenger, men overføres til et sosialt attføringsprogram....!"

Jeg mener, HÆH!!!!

HÆH!!!!!!!!!!!!

Det er ytterst og veldig sjelden at unge Berger blir schtum, men akkurat da mistet jeg mål og mæle.

Hvorpå jeg lukket kontordøren hennes og skjelte henne huden full. Total krempakke. Da fikk jeg beskjed om at hun hadde en ledig jobb i Rogaland, og dersom jeg ikke var interessert i å vurdere denne, ville jeg ikke bli ansett som "seriøst søkende" og følgelig ikke kvalifisere til dagpenger.

Er det mulig.

Det hele skar seg fullstendig, og jeg skal tilbake og snakke med en annen person imorgen. La oss bare si det slik at jeg har levert inn en skriftlig klage på dama til byråsjefen, og bestemt meg for å lage et schvarte helvete. Slikt finner jeg meg bare ikke i. Det er mulig det står i "loven", men den driter jeg i!

Makan.

Jon