From: Jon Berger
Sent: 13. November 2001
Subject: Mer fra virkelighetens verden, eller "Er det VIRKELIG mulig?"

Siden jeg likevel sitter her og syter og klager, tenkte jeg at "dævven, nå er det to uker siden jeg leverte inn meldeskjema, lurer på om jeg får noen penger snart?".........

Så jeg tok en telefon til AEtat. Jeg ringte 2 minutter på 12, så der hadde de ikke åpnet det relevante kontoret enda, gitt! Her måtte man fint sitte og vente i telefonkø til klokken var PRIKK 12 (og jeg sjekka!), og jeg fikk da snakke med en dame som kunne fortelle meg at grunnet KURSVIRKSOMHET hadde de ikke fått gjennomført saksbehandling på nye ledige fra hele November.

Så da må man nok fint vente til langt ut i desember. På spørsmål om hva jeg da skal leve av, lurte damen på om jeg kanskje hadde noe jeg kunne selge?! Bil, leilighet etc.

Ikke sant? Det skulle faktisk ikke være mulig i vårt moderne land å bli behandlet på denne måten. Men jeg samler opp skyts og når jeg er tilbake på beina, skal jeg rette en diger salve mot disse folka her. Vi snakker om å gå til Victor Norman, mine herrer. Dette systemet er pill råttent, og jeg forstår at jeg har en misjon med å skyte det i småbiter. Det ligner faktisk ingen ting!

Makan!!!

Jon