From: Jon Berger
Date: Wednesday, May 23, 2001
Subject: Enter forsikring. IGJEN!

Hei og hå!

Ja, dere husker sikkert historien om Jon og hans kamp mot det store internasjonalt godt velrenomerte forsikringsselskapet "Enter Forsikring"..... også kjent som "Exit Forsikring", og det virker veldig som om det er et navn de ønsker å bytte til sånn rent offisielt.

Kommer hjem fra jobb igår (det ble forresten en morsom kveld, mere om det senere), og der lå det ett brev i postkassa fra Statens Vegvesen. (Ikke "vanlig" post å få slik på en tirsdag), og de kunne fortelle meg at all den tid min forsikring var meldt opphørt av Dial/Enter, skulle de komme og klippe skiltene av Honda'n en dag det passa til uken.

=8-0 !!

MEN I SCHWARTE INNHELVETES BLODSKUTTE FAAN!

Den derre såpekokergjengen, etter min relativt strenge oppførsel forrige gang, ser altså ikke ut til å være istand til å ta den minste bittelille beskjed om sjerpings!

Så var det på tråden igjen da.... "de rykker stAdig nærmere i køen"......"kan vi hjelpe dem...HALLO JA!"

I slike øyeblikk slutter man å være "Jon" og blir "Møkkamann"... en lang lekse om inkomptanse, TV2 hjelper deg, kundeforhold, websider man kan snakke med og på det sterkeste avbefale andre å benytte seg av disse & er det mulig å være så totalt blåst i topplokket knurr knurr grrr.

Det viste seg at de hadde "ved en feiltagelse" fjernet garanti-innstillingen til Motorvognregisteret, slik at man da overhodet ikke var registrert. Hvor fantastisk teit går det ann å bli! Og som jeg sa til dama, dersom det er slik at dere for eget og totalt meningsløst egetbefinnende finner det for godt å fjerne folk fra dette registeret (selv om det er totalt uten grunn) får dere ihvertfall si ifra da!

Herregud.

Derfor - dere er på det aller aller sterkeste frabefalt å noen gang vuderer å ta kontakt med Enter. Om de så tilbyr dere forsikring for en 5'er, bør dere løpe for livet. Jeg tør faan ikke tenke på hva som skjer dersom en eller anne skade skulle innfinne seg med bilen iløpet av den sannsynlige forsikringsperioden jeg har nå (jeg er jo ikke sikker, liksom!)..... Nei, dette er straffa for at man blir fristet av gode tilbud, gitt. Makan.

Ellers kom jeg også hjem til overledning i kåken igår. Det spraka overalt og kjøleskapet oppførte seg som om det hadde astma. Elektrikere finnes ikke å oppdrive, man kommer på 3 ukers venteliste, så det er jaggu bra man kjenner folk rent privat, ellers hadde engangsgriller og stearinlys fått en uventet renesansse i Louisesgate. Man får være glad for at slikt strengt tatt ikke skjer på en søndag... eller juleaften midt i ribba. Err'e mulig.

Noen dager er perfekte. Andre dager er det absolutt ikke. Og jeg skjønner ikke hvorfor slike ting skal gå ut over MEG!

Er det rart jeg syntes det er kjipt å sette meg på et fly? Det står faan ta meg "ulykke" skrevet med store bokstaver på skallen!

Jon