From: Jon Berger
Date: Tue May 4, 1999
Subject: Re: FY !

Eskild & Andre Herrer i Dennis B. Landis Strøm as eller hva det er dere heter denne uken:

Tabellen for tippeligaen taler sitt tydlige språk. Enga er på topp. Den som ikke liker det, har et problem, for akkurat denne uka taler tallene sitt tydlige språk.

Til helgen er det en ren formalitet av en kamp i Bergen.

Det betyr at neste onsdag, den 12, dagen før Himmelspretten, kommer gutta våre tilbake til Bislett, med Ligaledelse i ryggen, og møter bebartede pøbler fra Trondheim....det fryktede og respekterte Rosenborg.

All den tid gutta da leder, de spiller mot Rosenborg, været er pent og det er fridag dagen etterpå, kommer dette til å bli en FESTdag. Jeg tipper ihvertfall 15.000 mennesker (kunne det komme 9000 igår blir ikke dette noe problem) og hva om vi alle møtes for å gå på kamp!? Så tar vi noen pils og koser oss etterpå, vi kunne jo kanskje gå og spise eller noe slikt før en byrunde. Så får Eskild og jeg hylle gutta, dere andre evt. noe å le av! (Ikke det at det skjer, men dette er deres gul-rot i denne sammenhengen!)

Kunne ikke DET være morsomt da?!

Hei sveis!

Jon


Det hører med til historien at 'Enga tapte stort mot Rosenborg. Til tross for iherdig heiing. Og det har de fortsatt med siden...

/eskild