From: Jon Berger
Date: Tue Jun 29, 1999
Subject: Velkommen til Norge. Vi er stengt mellom 16.00 - 08.00 alle dager i uken.....

Heisann,

Bare for å understreke hva jeg mener om dette dustelandet: Akkurat som en del andre personer i dette landet, har jeg de siste dagene ventet på skattepengene mine. Jeg benyttet meg av det som jeg syntes var et flott tilbud fra Ligningsfolka, nemlig at jeg kunne be om å få penga satt direkte inn på konto, det syntes jeg nemlig virket gjevt. På ligningen hadde de spesifisert en konto på meg, men da jeg har byttet noen kontoer, la jeg merke til at man også kunne be om å få satt penga inn på en ANNEN konto enn den de folka der hadde spesifisert. Jaha, det virker jo bra.

Vente i noen månder.....

Hvor faan er penga mine....

Ringe.......(og det tar jo LITT tid der hos kemneren....jeg vedder på at hvis du ringer den linja de har for de som skal BETALE tilbake penger, der er det faan ikke ventetid i det hele tatt!)......endelig noen som svarer.......

Jo, så viser det seg for det første at hvis man har valgt en ANNEN konto som man selv har spesifisert så VIRKER ikke den tjenesten! (Les: Gidder ikke). Da har man bare gått over til å bruke bankgiroer. Men så viser det seg at Kemneren har MISTA alle utbetalingsblankettene til de som har spesifisert et ANNET kontonummer. De har rett og slett blitt BORTE et sted mellom Kemneren og Postkontoret. Søkk vekk! Har noen sett noen informasjon om dette noe sted? Nei?? Ikke det nei. Ikke jeg heller.

Sitter de der og tror at ting bare ordner seg av seg selv eller?

Makan.

Så nå må de gjøre alt på nytt, men ikke før det har gått noen månder, slik at de utbetalingsblankettene som DE har mistet, blir UGYLDIGE!!!! HERREGUD! Makan til inkompetanse går det da faan ikke ann å oppvise. Det er da ingen som MISTER 100.000 bankgiroer!! At man mister EN; det kan skje. To er kjedelig. Tre er direkte uheldig. Men 100.000 sådanne!!!!

Men HVER eneste gang jeg presierer at detta landet er pill råttent, ser folk på meg som om det er MEG det er noe galt med. Lev i trua, kos dere i drømmeland. Vi straffes av en eller annen grunn, men detta skal da ikke gå ut over MEG!

Hei sveis!

Jon