From: Jon Berger
Sent: 19. august 1998
Subject: Dagens!

Gutter & Jenter!

Dagens observasjon....

Bil. Kjøring. Dette er ikke lett her. For det første (og nærmest det vesentligste) kjører de på feil side. Jeg gir totalt blanke i at ALLE her er VANT til det, faktum er at resten av verden har rattet på riktig side av bilen, og grunnen til det er at det er direkte Unaturlig å ha rattet på høyre side av bilen. Dere kan jo tenke dere selv, det FØLES feil å bruke venstrehånda til å gire med. Alt skjer på feil side av bilen. Jeg har ikke den MINSTE anelse for noyaktig hva som er vikepliktsregel her... som regel gasser jeg på, biter tenna sammen og håper det går bra...enda en gang til!

Britiske bilister kommer i to varianter: Snobber med Range Rover, mere penger enn vett, visshet om at overklasse-stempelet og en haug med penger vil kjøpe dem unna alt som heter bot & bedring...den andre varianten er en slags bilutgave av fotballpøbler... Bulker er ikke noe man er redd for, men nærmest premieres for, og målet her er å bli påkjørt (helst så ofte som mulig) av en av disse snobbete Range Rover fyrene, så man kan saksøke og få nok penger til 14 dager på Mallorca.

Hver eneste dag kjøres det ihjæl et sykkelbud i London. Dere kan jo selv tenke dere hvorfor!

Motorveien som går rundt London heter M25, og er den mest trafikkerte veistrekning i hele Europa. Der går det med sneglefart hele dagen, og det føles som helvete å sitte der. Det er 4 filer hver vei, men det tar en halvtime å kjore en mil. Morro.

Selv tar jeg toget inn til byen hver dag. Da slipper jeg å kjøre bil (som er livsfarlig) og kan leke pendler sammen med en hel haug med andre tullebukker på et stappfullt tog (som jo kun er helsefarlig). Men det er tross alt ikke så aller verst. I forrige uke fikk jeg faktisk sitteplass! :-)

Livet er en liten dings, tross alt!

Hei sveis!

Jon

PS! Eskild - det er jo DU som skal sende vitser...jeg har da tross alt prestert en krokodille idag! :-)

PPS! Og hvis dere skiver til meg, prøv å unngå å bruke norske tegn, for det blir bare rot og ror!