From: Jon Berger
Sent: 15. mars 2001
Subject: Re: Luksusavgiften...

Jeg har alltid ment at vi blir skrudd og lurt uansett. Det er faan ikke mye jeg kan gjøre med det, annet enn å gjenta mitt alltid tilbakevendende argument;

Hold for faan opp med å stemme AP!

Min konklusjon (mulig jeg har dratt dette før) er at dette med å stemme AP foregår etter "Se & Hør" prinsippet... dere vet, "ingen" kjøper det, rent bortsett fra 250.000 nordmenn hver eneste uke! På samme måte er det "ingen" som stemmer AP, men det sitter jaggu 75 av dem på tinget HVER gang.

En ting til; hvilke avgifter i Norge er IKKE "luksus" avgifter? Alt er jo så forbanna dyrt at det må jo være luksus alt sammen. Jeg syntes jo det er "morsomt" da, jeg velter meg tydligvis rundt i luksus. En bil? Luksus! Barberblader? Luksus! (Nei, jeg har IKKE sjegg som en protest mot Arbeiderpartiet...) Den verste for jenter må jo være at bind og tamponger er utsatt for luksusavgift! Snakk om endelig bevis for at vi lever i et såkalt mannssamfunn! Siv og jeg snakket om å sette leiligheten på begge to når vi gifter oss, hyggelig med felleseie og slike ting. Å endre EN setning på ETT dokument skal vi da betale 25.000 for! "Dokumentavgift" !!! Da gir jeg heller Siv 25.000 å shoppe for, så kan DET være "særeie".

Hvorfor er årsavgiften for sykkel like stor som for bil? Hvis det å ha bil er luksus, er det IHVERTFALL luksus å ha sykkel! Bare vent, om 10 år kommer du faan ta meg til å betale for å få unger også. (Som om ikke det er dyrt nok). ALL maten vi spiser, er avgiftsbelagt ett eller annet sted (tenk det, livsnødvendigheten "mat" er altså "Luksus"!)

Vi blir lurt, skrudd, narret, løyet til, ført bak lyset, latterliggjort, trakassert og hemmet av våre myndigheter på absolutt alle bauer og kanter. Og når folk slutter å stemme AP (fordi de er redd for neger'n), begynner de å stemme FrP og tror at NÅ, for faan, blir det bedre.

Jeg regna en gang ut at for HVER krone du tjener, etter at alle skatter er trukket fra, og etter at alle avgifter er betalt, sitter du igjen med 35 øre som er dine. Tenk det. Ja, det vil si, dersom du bruker de med en gang da. For om du skulle finne på å sette de i banken (og enda verre, bruke de til å forsøke å tjene noen ørbittesmå kroner ekstra), da blir de, javisst, avgiftsbelagt igjen! Det er faan ikke til å tro, FØRST betaler du inntektsskatt på de, og om du faktisk klarer å tjene noen penger på det lille du har igjen, skal du utsettes for "utbytteskatt" !!!

Og etterpå, ja da sitter de der og lurer på hvorfor vi har en nasjon med sosialklienter og undermålere som ikke gidder en dritt. Eneste grunnen til at jeg gidder, er fordi det er så kjedelig å sitte stille.

Så der har dere det, min eneste motivasjon for å faktisk gidde å FORSØKE; Stillesitting er kjedelig. Og det gjelder jo de fleste. Kongeriket har altså basert sin statlige organiserte mafiavirksomhet på en slags nasjonal kollektiv "ut på tur" mentalitet!

Jeg spyr.

Jeg har rømt før, og venter bare på neste anledning. Og DA kommer jeg faan ikke tilbake.

Heisveis,

Jon