From:  Jon Berger
Date: Wednesday, April 04, 2001
Subject: Noen uker er bare perfekte...

Dere veit hvordan det er. Man står opp mandag morgen og har en "følelse" av at dette går gæ'ærnt. Sålangt denne uka har det vært bruduljen med forsikringsselskapet Enter.

Så man tasser hjem tirsdag ettermiddag, og når jeg ankommer enden av Louisesgate ser jeg langt oppe i gata at det står noen svære biler og greier. Forsåvidt kom ikke det som noe sjokk, da vi på mandag ble fortalt at vannrøret inn i bygget var lekk. Det måtte gjøres noe jobb med det, greit nok. Men det voldsomme oppbudet som var på gang var alt annet enn lovende.

Når jeg da får gått de par hundre meterene opp til min ringe bolig, ser jeg to svette og fly forbanna karer fra Viken Energinett som står nede i et digert høl i bakken. Selvfølgelig hadde kisen med gravemaskinen spadd tvers over strømledningen vår. Jippi. Nå gikk dette forsåvidt greit, dette skjedde ved 15.00 tiden, og jeg var ikke hjemme før sånn ca. 18.00, og da var mesteparten av arbeidet gjort.

Men kisen med gravemaskinen hadde selvfølgelig smelt inn i terrassen min også, og ødelagt den. Stønn. Hvorfor!? Det er ikke det at det er store arbeidet slik sett, men dette må jo fikses og i mellomtiden ser det helt jævlig ut.

Hvorfor kan ikke slike selskaper som driver med slikt gjøre jobben ordentelig med en gang? Her har man leid inn billig og ikke kvalifisert arbeidskraft for å spare penger, og hele fortjenesten kommer til å bli utradert av den regninga de får fra Viken Energi - for ikke å snakke om Jon Berger. Hvorfor MÅ folk være så grønnjævlig teite!

Og enda er det bare onsdag.

Heisveis!

Jon