Som svar på en bitteliten kommentar om den svenske migrasjonsministerens beskrivelse av president Bush ("Den där jävla Texas-gubben!") fikk jeg følgende tirade fra Jon:


From:  "Jon Berger"
Date:  Fri May 23, 2003
Subject:  SV: Svenske politikere - og sånt

Svenske politikere får være Sveriges problem. Jeg har mer enn nok med å ta inn over meg våre egne idioter.... Jeg mener, Kristin Halvorsen er iferd med å bli en maktfaktor i Norge fordi hun er ".... imot krig og sånn". Og fordi folk tror det blir så jævla mange flere arbeidsplasser, barnehager "og sånn" av at hun skal få bestemme. SV er faan ta meg 10 ganger verre enn FrP. FrP skaper ihvertfall sine egne populistiske standpunkt. SV bare kaster seg etter alt som skjer som kan være interessant.

Ellers - hva med dette med at skjegge-nissene i Afghanistan skal bombe oss sønder og sammen? Hvor i helvete er virkelighetsforståelsen til Norske journalister og politikere? Her sitter de gud hjelpe meg og intellektualiserer det hele! Dette er jo blodig alvor! Disse folka har vist gang på gang at de både kan og vil og evner å skape et levendes helvete på jord! Det er dønn lite konstruktivt å begynne å spørre seg "hvorfor" - det er mer et spørsmål om "hva skal vi gjøre!" spør dere meg.

Forøvrig, det er jo ganske pussig og ikke så rent lite trist at norske politikere for alvor begynner å lure på om vi er ute og bader fordi vi er så gode venner med USA! Ja ha, og hva så da! USA er faan ta meg det eneste store landet i denne verden som kun vil oss godt - jeg mener, dette Storbritannia som alle venstreraddisene er så jævlig glad i dytter jo nordsjøen fullt av dritt vi ikke akkurat trenger..... Makan!

Når det gjelder skjegge-nissene sier jeg forøvrig som Tony Blair: Disse folka er ikke til å forhandle med, det er ingenting vi har som de vil ha og alt de ønsker er vår kollektive ulykke. Dette har de evnen til å gjennomføre om vi ikke stopper dem.

Og hva med disse bedritne Radio Yalla gutta som "alle" skal like om dagen?? Jævla dritt! Jeg HATER det faktum at nå er alt vi står for som Nordmenn teit og uvesentlig, liksom. Jeg har alltid ment at vi har god plass i Norges land til andre mennesker og kulturer, men jeg finner meg faan ikke i at det er JEG som er en dritt fordi jeg ikke gidder å akseptere at det BARE er bra ting med allah-klubben. Makan. Skulle hatt pryl hele gjengen. Heia kjøttkaker og komle, Kebab er for drittunger. Svin til folket!

Skal jeg si noen ord om denne bransjen jeg jobber i? Kanskje ikke!!

God helg!

Jon