From: Jon Berger
Date: Friday, April 27, 2001
Subject: Svar

Ha ha. Lenge til valget enda. Så jeg kan jo håpe og drømme. Men jeg konstanterer at:

  • Thorbjørn Jagland har startet valgkampen med å love noe partiet hans allerede har en annen bestemmelse på. (Jagland lover momsfritak på treningstudioer, mens AP vil altså HA det. Stor sak, gitt, men sier ganske mye om de folka der - vet de i det hele tatt hva de driver med?)
  • Sylvia Brustad skal politianmelde folk for den minste lille filleting. (Større fisk enn Sylvia har fått bløtkake i trynet, blandt annet Bill Gates, som bare lo av det. Sylvia avslørte sitt sanne jeg og ble fly forbanna. Møkk sur. Megge. OG kommunist.)
  • Jens er mest opptatt av å være "snill" og blir "mye sliten" og syntes "pressen er litt nærgående".
  • Gerd Liv Valla (ny LO sjef) vil forby arbeidsledighetstrygd til alle som ikke er organisert i LO. "Problemet" er altså at for gammelkommuist Valla er det ikke mange nok som er medlemmer av LO. Klassisk tilfelle av den vanligste feilen folk i Norge gjør: Angrip symptomet og ikke årsaken. Har LO/AP noengang tenkt på hvorfor LO har færre medlemmer enn noen gang? Kan det ha noe med å gjøre at LO rett og slett ikke er spesielt aktuelt for de aller fleste!? Men det skjønner selvfølgelig ikke Valla eller LO.
Til orientering kan jeg også opplyse at dersom LO/AP skulle få til noe slikt, vil det faktisk være brudd på landets grunnlov, dette hva gjelder organisasjonsfrihet. Slik jeg og alle andre fornuftige mennesker tolker dette, er det å IKKE være medlem av en arbeidstagerorganisasjon også et uttrykk for organisasjonsfrihet. Ikke det at Valla gammalkommunist skjønner slikt.

Forøvrig vil det heller ikke være første gang AP bryter gunnloven, i 1948 forbød de fag-laugene og tvang alle inn i LO. Det var like grunnlovsstridig den gang, men hele landet lå med knukket rygg etter 5 år med krig, og ved kuppet i 1945 fikk Arbeiderpartiet 4 år med meget vide fullmakter, hvilket de også benyttet seg av.

Flotte greier. AP har alltid vært, er, og vil alltid være, den mest menneskefientlige og bakstreverske organisasjon dette landet har sett. Hva faan vi, du, jeg, alle, i dette vårt hårdt prøvede land, egentlig har fortjent for å være nødt til å ha disse folka tilstede, vet jeg ikke.

Jeg kan godt grave opp mere møkk, men dette er det som sitter på toppen av hodet akkurat nå. Så hva syntes jeg? Det er lovende, men alt for tidlig å håpe at dette skal materialisere seg i et elendig AP valg til høsten. Men jeg krysser fingre og tær og håper på alle gode ting.

Fortsatt god fredag, stemmekveg!

Hilsen RBK? Nu har det vel gått dem LITT til hodet, har det ikke det???

Jon

-----Opprinnelig melding----- Fra: Trond Magne Loktu Sendt: 27. april 2001 Emne: RE: Endelig helg..

Hva synes du om den siste målingen til AP

Hilsen RBK