From: Jon Berger
Date: 29. mars 2001
Subject: Intet nytt fra vestfronten...?

Her er det stadig vekk stille om dagen... skjønner at det er en del tekniske/mentale/arbeidsmessige sperrer ute og går. Var det noen som fikk med seg landskampen igår? Fy faan, jeg skjønner virkelig at Tore Andre Flo er verdt en halv million kalde kroner i uka, gitt! Jeg er totalt overbevist om at John Carew er verdt gudestempelet. Og gud forby, det er klart det er dårlig gjort og usakelig overfor Henning Berg å påstå at han var bedre før.

Og hvorfor i all verden skal Fredrik Winsnes være opptatt av å treffe medspillere med en pasning, når det er gøyere å spille pol med keeperen til Hvite-Russland?

Dessuten.... jadda, vi SKAL spille 4-5-1 (selv om Semb legger'n LITT høyere enn vanlig og kaller det 4-3-3).... selv om HVER ENESTE jævla kamp vi har spilt når vi legger om til 4-4-2 plutselig gjør at laget fungerer bedre. Dessuten, det er mulig Steffen Iversen og Ole Gunnar Solskjær er gudebenådede spisser, men Steffen ER ikke indreløper og Ole er ikke ving. Bruk gutta der de er gode.... og hvis ikke bruker du noen andre.

F.eks. Magne Hoseth, norges beste venstreving når Leo er sjuk, burde være på vingen. Ikke Ole Gunnar, han skal være foran mål!

Huff. Men som jeg stadig vekk kommer tilbake til, er det noen som hører på MEG? Neeeeei da.

Jaja.

Jon